resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1644
    galatasaray ve fatih terim nefretleri üzerinden fenerbahçe taraftarını konsolide eden ve an itibariyla fenerbahçe spor kulübü’ nün başkanı olan zat.

    kesinlikle kötü bir başkanlık profili oluşturdu. seçildiği günden bugüne aldığı karar ve gerçekleştirdiği icraatlar, vaadettikleriyle taban tabana zıt. ancak şuan taraftarını olacaklara hazırlıyor. takımı 10.sırada olsa da, avrupa’ dan men yese de destekleyecek bir taraftar kitlesine ihtiyacı var. o yüzdendir ki her iktidarın elindeki son kozu en baştan oynamış durumda. “kutuplaştırma...”

    diğer bir taraftan cem yılmaz, beyaz gibi bir çok ünlüyü, acun gibi bir medya devini, her ne kadar bir çoklarımıza hitap etmese de enes batur gibi sosyal medyada başarılı olan kişileri elinde tutmaya çalışması, hatta komik görünmek uğruna birlikte pozlar vermesi, takımının taraftar sayısındaki azalmayı engellemek adına yine elindeki son kozlardan... bu kozu da kullandı. son kozlarını erken kullandı.

    karşısına kalifiye bir yönetim çıkarabilirsek (yönetim kadrosu anlamında, mustafa cengiz ve a.albayrak’ den memnunum ama yetmez) fatih hocam’ ın da aklını yalnızca sahaya vermesini sağlamış oluruz. böylece ali koç da, fenerbahçe de 2018-2019 sezonundan daha beter sezonlar görür...

    dinimiz amin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın