resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 1524
    hakemler hakkında yaptığı açıklamalarla kendisini küçük düşürmüş beşiktaş başkanı;

    şöyle buyurmuş sayın beşiktaş başkanı: "hakem ile hakem hatalarının şampiyonu belirlememesi gerekiyor. son iki sezonun şampiyonunu hakemler belirledi. geçen seneki galatasaray-alanya maçı şampiyonu belirledi. ümit öztürk'ün o maçtaki performansı hakemlik faciası, rize maçı da öyle."

    sevgili başkan kahvehanede sohbet eden fanatik dayılar gibi konuşmuş. oh ne kolay ya insanların alın terlerini, emeklerini hiçe saymak.

    başkan 2018 alanyaspor deplasmanında ümit öztürk'ün performansını beğenmemiş ama o maçta aynı ümit öztürk hiç tereddüt etmeden aleyhimize penaltı çalmıştı. penaltıyı yapan serdar aziz sarı kart görmüş ve 1 hafta sonra oynanacak beşiktaş maçı için cezalı duruma düşmüştü. peki fenerbahçe ile oynanan kupa maçında direkt kırmızı kart gören pepe en az 2 maç ceza alması gerekirken nasıl cezası 1 maça düşürülmüş ve galatasaray maçında sahada olması sağlanmıştı? neyse, alanya maçında tartışmaların odağında ki pozisyonu hatırlayalım: mücadelenin 63. dakikasında douglas, savunmanın arkasına sarkarak muslera ile karşı karşıya kalmıştı, muslera’yı geçmeye çalışan douglas, bileğine gelen darbe sonrası yerde kalmıştı. ancak yan hakem bu pozisyona ofsayt bayrağı kaldırdı ve ümit öztürk'te bu bayrağa uydu. ofsayt olup olmadığı belirgin olmayan bir pozisyon için üstelikte yan hakem ofsayt bayrağı kaldırmışken ümit öztürk nasıl suçlu oluyor? ayrıca sevgili fikret orman aynı sezon sivas, kasımpaşa, akhisar deplasmanlarında aleyhimize haksız yere verilen penaltılardan, yine türkiye kupası yarı finalinde akhisar'dan yediğimiz ofsayt golden ve elenmemizden bahsetmiyor? fenerle içerde oynadğımız maçta hasan ali'nin elle oynaması, verilmeyen penaltı ve belhanda'nın yediği haksız 2. sarı kart sonrası kırmızı kart görmesi? bunlar bir çırpıda aklıma gelenler.

    hele hele bu sezon için hakemler sayesinde şampiyon olduğumuz iddiası tam saçmalık. tüm sezon yaşananlar hala hafızalarda sayın fikret orman. daha bunamadık şükür. bir buçuk ay önce oynanan fener maçı ve ali palabıyık yönetiminden neden bahsetmezsiniz? mehmet topal'ın kabak gibi ortada olan 2. sarı kartı ve verilmeyen, verilemeyen kırmızı kart? yediğimiz golden önce feghouli'ye yapılan faul? süper kupa maçında rodrigues'i son adam olarak düşüren dany ve çıkmayan kırmız kart? ligin ilk yarısı konya maçında son dakikalarda, yan hakemin ısrarla "pozsiyon temiz" uyarılarına rağmen, var'a bile gitmeyen ve tertemiz pozisyonda penaltı çalan ve 2 puanımızı çalan hüseyin göçek ne olacak? aynı hüseyin göçek ve var hakemi halis özkahya'yı 17 kulüp bir olup "ligimizde her daim hakem hataları olmuştur ve olacaktır. çünkü insanın var olduğu her yerde hata da işin bir parçasıdır." diye savunmaya kalkan siz değil miydiniz? şampiyonluk maçımızda bile aleyhimize hakem hatası yapıldı. başakşehir maçında belhanda'nın attığı golde diagne elle falan oynamıyor. vodafone stadında elleri havada voleybol oynayan vida için çarpma diyen çakır, gökhan'ın faulle karışık müdahalesi ile dengesini kaybetmiş ve elleri vücuduna yapışık diagne için elle oynama vermişti.

    sayın fikret orman biz hakemlerle değil, hakemlere rağmen şampiyon olduk. hemde son 2 yıldır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın