resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14635
    500bin avro ortalama bi anadolu takımının ortalama topçusuna verdiği maaş zaten. o yüzden bi zahmet kalkıp bu parayı beyaz yaka maaşları ile kıyaslamayın. bu piyasada bedavadan az pahalı bi maaş işte.

    öyle saha dışı abilik ayağına da verilmiyor bu para yanlış anlaşılmasın. siz şimdi sanıyorsunuz ya bu para sokağa atıldı, halbuki selçuk ile anlaşmasan onun yerine yedek birini alacak ve muhtemelen en az aynı parayı yine verecektin. yani direkt maaş bütçesi olarak hiçbir zararı yok şu hamlenin. peki performans olarak; o yerine alacağın yedek adam selçuk’tan çok katkı verecek miydi?
    yahu yapmayın hepimiz selçuk oynamasın diye seferber olduk ama o kadar da değil, selçuk girdiği maçlarda pas tekniği ile orta sahada hep bi nefes aldıran tecrübe katan adam oldu. bu sene gayet iyi maçlar da çıkardı. öyle yoldan geçen herkesin vereceği katkı değil yani onunki.
    o paraya sen sözleşme yapmasan, bi sürü süper lig takımı aynı miktardan 2senelik sözleşmeyi çakar merak etme, kimse çakmasa memleketi hatayspor bile verirdi yani.
    biz bu adam ilk 11 çıkmasın diye yeri göğü inlettik tamam ama öyle hepten de çöp değil bu çocuk abartmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın