resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16205
    cok kotu gunler gecirdigini duydugum eski futbolcumuz, sevdigim.

    ciddi derecede alkol bagimliligi varmis. esi yolanthe'ye siddet uyguluyormus, xess xava ile hic ilgilenmiyormus. sanirim isler, sneijder'in katar'a gitmesiyle kotuye gitmeye baslamis, keske bizden hic ayrilmasaydi diyor insan. istanbul'da gayet mutlu bir hayatlari vardi.

    sneijder, utrecht dogumlu. daha cocukken, 7 yasinda ajax tarafindan kesfedilmeden once, futbola basladigi, dhsc* amator futbol kulubune su anda sahip cikiyor. takimin en buyuk sponsoru sneijder. hatta takimin yardimci antrenoru jeffrey sneijder. bir zamanlar adi bizimle bile anilan, sneijder'in kucuk kardesi rodney sneijder ise dhsc'nin en onemli oyuncusu. hollanda'da amator futbol turkiye'dekinden cok farkli. hali saha disinda hic bir futbolculuk tecrubesi olmayan ben dahi, 30 yasinda gidip dhsc'de top oynamaya baslayabilirim. ve sanirim yeni sezonda bunu yapacagim. kim bilir, belki bir gun wesley ile ayni sahada top oynariz.

    dhsc kulubu tarafindan, sneijder adina bir turnuva organize edilmeye baslanmis.
    https://www.vvdhsc.nl/...ark-wesley-sneijder/

    bu da, donny van de beek ve sneijder'in dhcs'yi ziyaretlerine iliskin bir haber. 8 mayıs 2019 afc ajax tottenham hotspur maçı'ndan once gitmisler.
    https://www.vvdhsc.nl/...oog-bezoek-bij-dhsc/
App Store'dan indirin Google Play'den alın