• 42
    normal sezonda golden state warriors'la oynadığı iki maçtan da galibiyetle ayrılan, nba final serisi ilk maçında da warriors'a karşı üstünlük kurarak rakibine karşı olan galibiyet serisini* 3 maça çıkaran kanada temsilcisi. sezon içerisinde toronto'da oynanan karşılaşmayı 131-128, golden state'te oynanan mücadeleyi ise 113-93 kazanmıştı raptors.

    kawhi leonard'ın warriors'taki antitezi kevin durant; aynı pozisyonda oynayan iki oyuncudan durant fizik olarak leonard'a ters gelebilen bir yapıya sahip. durant'in olası varlığında leonard yine yapacağını yapar bir şekilde ama durant yokken yapabileceği birçok şeyi x2 yapar. müthiş formda olduğunu da belirtmek lazım ki gasol-siakam-vanvleet üçlüsünün yardımları da malum...

    kanada'nın jurassic park çocukları gümbür gümbür geliyor, allah allaaah!

    bu arada; betonline isimli bahis şirketi, twitter hashtag'lerini temel alan bir sosyal medya araştırması yapmış ve ortaya şöyle bir sonuç çıkmış:

    https://twitter.com/.../1133509273424580608

    abd'ye ait olan 50 eyaletin 47'si bir kanada takımı olan raptors'ı destekliyormuş final serisinde. yüzeysel bir araştırma bu tabii, netliği yok fakat portre bu yani. yanlış bilmiyorsam nfl'de dallas cowboys'un da sempati babında böyle bir dominasyonu var. raptors-warriors rekabetinde enteresan olan, abd halkının bir kanada takımına yönelmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın