resim
Thierry Fidjeu-Tazemeta
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.79
Uyruk:Ekvator Ginesi
  • 25
    herkesin aklında 6 mart 2010 diyarbakırspor bursaspor maçı'nda yaptığı müthiş ulusa sesleniş var ama bu arkadaşın bir başka vakası daha var.

    hepimiz biliyoruz. ziya doğan gittiği takımlara, daha önce çalıştırdığı kulüplerden transferler yaptıran bir hocadır. tazemeta da ziya doğan'ın çalıştırdığı diyarbakırspor'da başarılı olmuş ve ziya doğan'la birlikte konyaspor'a geçmiş bir futbolcu.

    şimdi esas olaya geçelim. :)

    memleketine hasret duyan tazemeta, bir milli maç arasında bu hasretini dindirmek istiyor. çare olarak da müthiş bir yöntem buluyor. kamerun vatandaşı olmasına rağmen, konyaspor kulübüne sahte bir faks gönderiyor ve kendisini ekvator ginesi milli takımı'na davet edilmiş gibi gösteriyor. tabi karşısında kurt hoca ziya doğan var. yemiyor. "sen kamerun vatandaşı değil misin?" diyor, tazemeta "annem ekvator gineli." diye yanıtlıyor. :) bu cevaptan sonra kendisine izin mizin verilmiyor. bu arada ekvator ginesi spor bakanı olduğunu iddia eden biri konyaspor'u falan arıyor. her yönüyle efsane bir olay. değişik bir adamdı tazemeta. özlüyoruz :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın