resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 3212
    birçok taraftarın duygusal olarak baktığı futbolcu. sene başında yine de katkı vereceğini fakat daha iyi bir isim alınması gerektiğini söylediğimde ofsayt yağmuruna tutuldu entry.

    herşeyden önemlisi kesinlikle finallerin adamı değil geçen sene de böyle olmuştu. kendisinin yerine donk oynaması savunma ağırlıklı takımı sahaya itme kafası yada fernando'yu 8 oynatma düşüncesinden değil mecburiyetten olmuştur. illa ki faydaları olmuştur fakat tam bir kaçak futbolcu zamanında ayhan akman'ı hatırlattı bana en azından zihniyet olarak.

    deplasmanda bir çok maç kilidi açamamak vs birçok etken kendisine yazar. bu yıl forvet değil çok daha iyi bir 8 olsaydı bu kadar kargaşa yaşamazdık. belhanda birçok maçta savunmaya kadar geldi bu arkadaş avazı kaçar gibi forvete koşuyordu sadece.

    onun için biraz daha perspektif bakmayı rica ederim sayın sözlük. kendisinin illa ki emekleri olmuştur ama 8 numara için çok yetersizdir. kulübe de para kazandırmıştır kendisine teşekkür eder bir daha yolumuzun kesişmesini istememekteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın