• 34133
    martin linnes habertürk tv,

    - (gbkz: bu sezonki şampiyonluk, geçen seneye göre daha zor oldu. sana göre sebepleri nelerdi?)

    "haklısınız, zor bir sezon oldu. şampiyonlar ligi'nde mücadele etmemiz işimizi zorlaştırdı. hocamız ve futbolcu arkadaşlarımız çok ciddi cezalar aldı. takımda önemli sakatlıklar yaşandı. sezonun ilk yarısında çok puan kaybettik. bütün bunlara rağmen şampiyon olmayı başardık. unutamayacağımız bir sezon oldu. hocamızı, teknik heyette yer alan tüm isimleri ve takım arkadaşlarıma verdikleri mücadele için sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum."

    - (gbkz: sezonun ilk yarısındaki beşiktaş mağlubiyetinden sonra ligde 19 maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladınız. özellikle benim de yerinde takip ettiğim çok başarılı geçen bir devre arası kampı vardı. kampta neler yaşandı?)

    "ocak ayında kısa bir tatil yaptıktan sonra toplandık. hocamızla yaptığımız görüşmede, sezonun ilk yarısında yaşadığımız her şeyi geride bırakmamızı söyledi. fatih terim bize, 'bütün olumsuzlukları geride kaldı. artık önümüzde 17 maç var. istediğimiz halde şampiyon olabiliriz' dedi. devre arası kampını çok iyi geçirdik. ocak ayında bize katılan alberto bartali fiziksel eksiğimizi kapattı. fatih hoca da bizi mental açıdan çok iyi hazırladı. 8 puan geride olduğumuz günlerde bile takım içinde bir inanç vardı. bu inanç bize 2 kupayı birden getirdi. "

    - (gbkz: şampiyonlar ligi'nde kolay kabul edilen bir gruptan çıkamadınız. sana göre sebepleri nelerdi? bu sezon devler ligi'nde başarılı olmak için neler yapılmalı?)

    "şampiyonlar ligi farklı bir seviye. defansif ve ofansif açıdan çok dikkat edilmesi gerekiyor. ofansif açıdan bulduğunuz fırsatları gole çevirmeniz gerekiyor. defansif olarak ise daha katı, daha agresif ve daha sert olmalısınız. bu sezon bu iki konuda eksik kaldık. yaz kampında, yeni katılacak oyuncularla birlikte bu iki konuya daha fazla odaklanarak, önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi'nde daha başarılı olabiliriz."
App Store'dan indirin Google Play'den alın