resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1907
    kendisinin satışı üstünden yapılan duygusallığı yanlış bulduğum ve artık bu konudan çok sıkıldığım eski genç oyuncumuz...

    gidişi kendi de dahil herkes için çok iyi olmuştur. nokta..

    galatasaray , kendisinden gelen parayla, bu sıkışık mali durumda, ligde geriye düşmüşken , hem yeni bir defans ikilisine, hem de sevilmese de bir forvete kavuşup iki kupayı birden almıştır.
    satışı ; yalnız 11 milyon euro değil, en az 100 milyon euro ve büyük avantaj/prestij kazandırmıştır.

    kendisi için de daha iyi olmuştur. konu galatasaray stutgart değil, tüpçülü tff ligi- bundesligadır. disiplin, taktiksel beceri, yabancı dil,hayat görüşü, tecrübe kazanacaktır. ingiliz ligine bir defans oyuncusu olarak daha rahat gidecektir. çünkü forvet yetenekse, defans öğrenmedir. aldığı para ile hayat her yerde güzeldir, hiç de acımayın.gayet iyi durumu.
    üstelik futbolu bıraktığında, gelip galatasaray'a başka türlü yararlı olmayacağını nereden biliyorsunuz?

    bize kalsa ; mahalle takımı kurup direk oradan real madrid'e adam yollamalıyız.arada hiç ara takım olmamalı. o iş artık öyle olmuyor, türkiye' nin itibarı, avrupa'da , başta spor olmak üzere hiçbir şeyde artık o kadar parlak değil.

    gelelim fazıl özdemir denen aracıya. onun için kızacaksanız ilk önce dursun'a, sonra cenk ergün'e (sözlükte çok hayranı var, bir kötü laf yazın hakkında,hemen eksi ) kızmak lazım. o 7,5 milyon çıkış şartının koydurulmasını hiç masum bulmuyorum.

    ve tabii ki semih'e kızıyorum. gençlerin, ağbilik ediyorum ayağına, bu lanet menajere bulaştırılmasında katkısı olduğuna adım gibi eminim. hiç kendisinin galatasaray'a gelmesini istemedim, artık dakika kalmaması lazım o çatı altında, kaldıkça zehirleyecek altyapıyı. hem yabancı düşmanlığı yap, ondan sonra da enternasyonal "ciao bella". bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu..

    problem ; altyapıdaki gençlerin ve ailelerin büyük beklentiden sonra yalnız kalmaları. fetö'de böyle bulaştı sporculara, bu fazıl denen menajerde, diğer pislikler de. koruyacaksın kardeşim, senin a takımına yükselmeselerde koruyacaksın. onlar sana emanet, senin namusun. sen bir eğitim kurumundan çıkmış bir kulüpsün, nasıl sahip çıkamazsın? bir halta yaramayan galatasaray üniversitesine spor akademisi ekle, diploma ver çocuklara. akademisyenler destek sağlasınlar bu çocuklara ve ailelerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın