• 2837
    ürünlerinde, yazılı/yazısız gibi seçenekler sunması gereken mağaza. mesela aşağıdaki ürün güzel, günlük hayatımda da zaman zaman giyebilirim ama altına niye "kükresen yeter" yazıyorsun? en azından yazısız versiyonunu da satın alma imkanı sunsalar. abi amaç para kazanmak değil mi? niye her seferinde her yere kocaman yazılar yazıyosun? aslan koyuyorsun falan. çalışırken ofiste ben bunu nasıl giyeyim? koca koca adamlar "kükresen yeter" diye mi gezsin iş yerinde. daha gündelik hayata hitap eden ürünler de satmaları lazım.

    https://www.gsstore.org/...d-tshirt-574343.html

    nasıl ki lacoste olduğunu anlamak için kenardaki küçük bir timsah simgesi yeterliyse, bizim de kenarda orijinal bir aslan simgemiz olması yeterli. koyun kenara markanın simgesini, sonra gündelik hayatta giyilebilecek "normal" kıyafetler satın. hep "ağlama", "kudur", "aslanım" falan yazması gerekmiyor. bunları da satın tabii ama bunlar sadece hatıra olsun diye alınabilecek kıyafetler. ya da daha çok çocukların giyeceği şeyler. ama bahsettiğim gibi bir düzenlemeye gidilse, günlük hayatta giydiğim t-shirt, gömlek, pantolon ne varsa burdan almaya çalışırım. kendinize bir amblem yapın, telifini/lisansını alın. sonra da gündelik kıyafetler üretin kardeşim. para lazımsa yapın bunu. mavi'den almayalım sizden alalım.

    edit: bahsettiğim tarzda aşağıdaki gibi ürünler de olduğunu söyledi tribunde usuyen adam. bahsettiğim tam olarak buydu aslında. bu tarz, kenarda simgemiz olan ama sağında solunda yazı olmayan ürünlerin de sayısının ve çeşitliliğinin artması dileğiyle :) bununla birlikte fiyatı da bir miktar daha ucuz olsa her bütçeye hitap eder. türkiye şartlarında bir tshirt için herkesin 100 lira ayıracağını zannetmiyorum.

    https://www.gsstore.org/...yaka-tee-570956.html
    https://www.gsstore.org/...-t-shirt-572869.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın