resim
Márcio Mandinga dos Santos
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:49
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 17
    aslında çok unutulmuş sayılmaz. ama, o zamanki kadronun ışıltısında biraz geride kalanlar arasındaydı. gerçek ismi mandinga dos santos marcio, ama her brezilyalı gibi ismiyle sorunu var ve marcio dos santos şeklinde çağrılıyor. bir brezilyalıya göre, sadece isimlerin yerlerini değiştirmek çok yaratıcı sayılmaz. beklerdim ki, marcinho veya mémé şeklinde çağrılsın.

    uefa kupası kaldırdığımız kadroda vardı ve kadıköy'de fener'i yendiğimiz son maçta gol atmıştı. böyle uğursuz bir adamı unutmak mümkün mü? bir de, uefa kupası fotoğraflarında çokça görülür kendisi. hani bilmeyen bir adama o fotoları göstersen; bu adamı takımın beyni sanır.

    beğenirdim tarzını. yırtıcı falan değildi ama denk getirdi mi affetmezdi. bir çok maçta sonradan girmesine rağmen, ilk sezonunu 12 golle kapattı. tamam, o zamanlar forvete duvar koysan gol kralı olacak bir takımdık ama, yine de 12 gol az sayılmaz. 2000-2001 sezonunda ise sadece 7 maçta toplam 270 dk (tff.org'dan saydım lan) forma giymiş ve sezonu golsüz tamamladı.

    daha sonrasında, boavista'ya transfer olmuştu. bir daha ses seda çıkmadı. aslında, şöyle çaykur rizespor'a veya konyaspor'a transfer olmasını beklemiştim ama olmadı. ama boavista'nın da boavista olduğu zamanlardı.

    http://ohabeprekazi.blogspot.com/...rcio-dos-santos.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın