resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14549
    sembolik fiyata sözleşmesi uzatılması gerekilen oyuncu.

    doğru kondisyoner ile şampiyonluk maçının seyrini değiştirebilecek güç ve yetenek kendisinde hala vardır. zaten yerli sıkıntısı çektiğimiz bugünlerde kendisiyle yolları ayırmak yanlış olur çünkü kendisinin şu hali bile tolgay ali arslan'dan, taylan antalyalı'dan, oğuzhan özyakup'tan ve yerli rotasyonu için önerilen sayısız isimden daha iyidir. irfan can'ı başak bize 2-3 milyon euroya bırakacaksa tabi ayıralım yollarımızı. ya da yusuf yazıcı'yı alabilecek gücümüz varsa.

    8 senelik kariyerinde bir derbide formasını çıkardı diye, evet yapmaması gereken bir hareketti, bir adama bu kadar yüklenilmez. ne galatasaray'ın bir teklifine komik demiştir, ne taraftara aşşağılayıcı bir cümle kullanmıştır ne de bir gün yüzümüzü kızartacak bir eylemin içinde olmuştur. başarısız dönemleri de olmuştur. ama o dönemlerde şu an hepimizin bağrına bastığı donk ve çoğumuzun haksız rekabet olarak tanımladığı muslera da başarısızdı.

    çok uzağa bakmanıza gerek yok. şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimizin içindeki "eski galatasaraylılar"a bir bakın. zaten vefasız birçok şarlatan varken, kendisine kesinlikle saygı gösterilmelidir.

    galatasaray futbol takımının kaptanı ve efsanesidir. her şeyden öte iyi bir insandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın