• 4916
    ama ile başlayan herhangi bir cümle kurup hasan şaşı savunmayacağım. yaptığı hareket külliyen yanlıştır ve disiplin talimatlarında ki cezası neyse sonuna kadar çekmelidir.

    lakin bu arkadaşlar bu sene yegane başarı olarak jailson'un belhanda'ya attığı yumruğu görüp, 4-5 ay boyunca tüm taraftar hesaplarında tokatçı jailson diye boy boy fotoğraflarını gururla paylaşan bir camia olarak hasan şaş konusunda fazla iddialılar. dışarıdan bir adam getirip bu arkadaşların hasan şaş futboldan men edilsin tarzı yaklaşımını göstersen bunları sevgi kelebeği, futbolda dostluk ve barış elçisi falan sanır. şimdi lugano ' dan girip semiz özsoy ' dan çıkmak istemiyorum ama komikler yani. tüm bu hazımsızlığın nedeni başarı karşısında ki kifayetsizlikleri olduğu fazlasıyla belli oluyor.

    bu polis kamerasından bu görüntüleri elde edip, basına servis edilmesine vesile olmakta ne biliyim galatasaray kompleksi falan oluyor sanırım.

    edit: unutmuşum bak yazmayı, bu arkadaşların 15 yıllık topçusu ve kaptanı geçen haftalarda otobüsten adam aldırıyordu ya sanırım trabzon maçı sonrası :)))
App Store'dan indirin Google Play'den alın