resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 609
    olası transferi ile 2 sezon bize katkı vereceğini düşünüyorum. ancak yaşı ve mali durumlar göz önüne alındığında bonservisim yok diye bonservis ücreti kadar imza parası verilmesini kesinlikle doğru bulmuyorum. yani babel'i transfer etmek istesen zaten 3-3.5 m euro bonservis ödersin bu durumda 2.5 m euro imza parası mı olur. koyulsun ver 500 k euro imza parası koy 2 senelik şampiyonluk bonusu 750'şer k alnının teri ile bileğinin hakkı ile kazansın.

    yıllık maaşı içinde son iyi kontratı deniyor ama babel son iyi kontratını bjk veya ordan bir sıçrama yaptığı için fulham'dan almış olması lazımdı. bize artık hala iyi durumdayım hala kazanmak istiyorum şampiyonlar liginde oynamak istiyorum düşüncesi için gelmeli. yaz oraya da sabit 1.5 m euro + maç başı, gol başı, asist başı güzel paralar. hücum oyuncusu bu alsın formayı yapsın tabelayı alsın golü başına 50 k euro, asisti başına 30 k euro yu.

    ligde 10 gol 10 asist yapsa kanat oyuncumuz zaten bize sağlam puan kazandırır. 800 k euro anasının ak sütü gibi helal olsun. e zaten derbi primi idi kritik maç primi idi oradan da alıyorlar para.

    bu yaştan sonra da şampiyonlar liginde oynamak için bu paralara bile başka takım bulabileceğine ihtimal vermiyorum

    transfer sonrası edit : 2 m euro imza parası ve yıllık 2.5 m euro dan 3 yıllık sözleşme yaptık. benim görüşüm 32 yaşındaki babel'e 3 yıl için çok büyük para bağladık. inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın