resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 607
    bu yılın nisan ayından belliydi bir şeyler olacağı;

    (bkz: #2647158)

    olası transferini değerlendirecek olursak, yaşının önemli bir kriter olduğunu düşünmüyorum zira doğuştan gelen fiziksel üstünlüğü var ve kendisine çok iyi baktığı ortada. dolayısıyla yaşına bağlı olarak belirgin bir fiziksel düşüş yaşamayacaktır.

    oyun tarzının ligimize uygun olduğunu da zaten kasımpaşa ve bjk performansları ile ortaya koydu. fulham'daki performansı da gayet güncel ve pozitif bir referans.

    buradaki tek soru işareti oyuncunun muhtemelen son iyi kontratı olacağı için maddi yönden yüksek beklentiler içinde olacak olması, zaten bjk ile de maddi problemler yüzünden yollarını ayırmıştı.

    olumlu yanlarına dönecek olursak, bonservisi elinde olduğundan ffp açısından olumlu bir hamle olabilir, doğrudan skor katkısı garantili risksiz bir transfer olarak değerlendirilebilir. yardımcı forvet rolünde de muğdat, sinan gibi düşük profilli oyunculardan daha verimli olacaktır.

    eğer onyekuru gibi bir fırsat transferi/kiralaması yapılması mümkün değilse babel'in yüksek maddi beklentilerini karşılamak kısa vadede mantıklı ve şampiyonluk için kritik bir hamle olacaktır. zira onyekuru'nun gidişi ile hücüm anlamında ciddi anlamda güç kaybettik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın