resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 4115
    twitterda ve sosyal medyada coşan, şampiyonluk yolunda başka transfere gerek olmadığını savunan fenerbahçe'lileri gördükçe hayrete düştüğüm kırkına merdiven dayamış orta saha oyuncusu. artık savunulamaz boyuta gelen ırkçı saldırıları, saha içinde her an takımı eksik bırakma potansiyeli ve kendisini teknik ekibin üzerinde bir güç olarak görmesi gibi fenerbahçeye gerçekten zarar veren davranışları nedeni ile, efsane kadro kuracağız mottosu ile başlanan sezonda kulübü kayyumun eşiğine getiren terraneo-yıldırım ikilisi hiç beklenmedik anda kendisini kulüpten göndermişti. ırkçılık gündeminin olduğu dönemde rıdvan dilmen bile artık jubile yapması gerektiğini her programda ima ediyordu. gönderildiği dönemde de fenerbahçelilerin hepsi ayrılığı destekliyordu.

    transferi savunan tayfa galatasarayın başarılarını her zamanki gibi kadro yapısı ve oyun taktiğinden bağımsız salt motivasyon kaynaklı olduğunu düşünüyorlar ve fatih terim'in yardımcısı hasan şaş gibi bezneri emre belözoğlu'nun kenarda durması ve takımı ateşlemesini , takıma motivasyon yönünde sınıf atlatmasını umuyorlar. hatta sezon boyu küfrettikleri ve sezonun hemen başında kadro dışı kalan volkan demirel'in de kesinlikle aynı misyonla kulüpte kalmasını istiyorlar. ancak atladıkları nokta hem volkan demirel hem de emre belözzoğlu yedek kulübesinde ve idmanlarda teknik kadroda değil, faal futbolcuların arasında yer bulacaklar ve belki de her maç ilk 11'i isteyecekler. kendileri de verilen misyon nedeni ile olası başarısızlıklarda saha içinde sürekli gerginlik kaynağı oluşturacak ve rakip takım da agresif tutumlarından faydalanmak için her maç üzerlerine oynayacaklar. üstelik geçmişte galatasaray'ın başına bela olmuş ve güçlükle dağıttığımız yeniçeriler gibi kendilerinin arka 5'li olarak adlandırılan yerli çetesini oluşturmak gibi sabıkaları bulunmakta. nereden tutarlarsa ellerinde kalacak bir transfer.

    fenerbahçe camiası mental olarak bitik durumda ve özgüvenleri hiç olmadığı kadar yerlerde. üst üste gelen ezeli rakibin başarıları da psikolojilerini yerle bir etmiş, en kısa sürede nasıl başarılı oluruzun peşindeler. gerek transferde gerek mali yapı düzenlenmesinde panikleyerek daha çok hata yapacaklar. yoksa teknik ekipte yer almayacak emre belözoğlu transferinin başka açıklaması bulunmamakta. şundan eminim ki gelecek sezon fenerbahçe için yine kayıp sezonlar arasında olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın