resim
Orhan Ak
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Ankaragücü
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 97
    adam gibi adamdır.

    bir kere arda turan'ın ev arkadaşıydı bu şahıs. adamlığı burdan gelir. hala arda'nın en yakın dostlarındandır, doğal olarak terim'e karşı doludur.

    ikincisi emre belözoğlu'nun da yakın dostudur. yukarıda bahsettiğim adamlığını ikiyle çarpın şimdi. galatasaray'la fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesi yaptığı 2014 - 2015 sezonunda, tam da fenerbahçe - başakşehir maçı öncesinde beşiktaş taraftarları o dönem fenerbahçe forması giyen emre'ye saldırmıştı. emre'nin arabasında başakşehir'in yardımcı hocası orhan ak da vardı. emre'yi canı pahasına korumuştu tabi. fenerbahçe - başakşehir maçı öncesi bu ikilinin aynı arabada ne aradığı sorusu ise hiçbir zaman cevap bulmadı. ya da sorulmadı diyelim.

    üçüncüsü ise dört sene önce "galatasaray efsanelerini anıyor" etkinliği kapsamında kendisine plaket verilmişti. plaket verilirken göksel gümüşdağ da sahaya davet edilmişti. bu şahısın galatasaray formasıyla sol bek ya da stoper olarak adam gibi top oynadığı maç sayısı beşi geçmez, hatta ibrahim yattara tarafından belinin kırılması hala hafızalardadır. ama adamdır. plaketi hak etmiştir.

    böyle bir adam olursan başakşehir'de görevlendirilmemen imkansız. o da kendisine verilen görevi yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın