resim
Orhan Ak
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Ankaragücü
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 95
    arda turan'ın taa galatasaray yıllarındaki manevi abisi. hatta manisaspor'a kiralanırken florya'da gözlerini kaçırarak yolcu ettiğini falan anlatmıştı fi tarihinde galatasaray dergisine. pek bilinmese de aslında "adam" tayfanın üyelerinden biridir, başakşehir futbl kulübü teknik kadrosunda kendine o kontejandan yer bulmuştur.

    19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı sonrası hem kendisi hem de takmın teknik direktörü abdullah avcıtarafından fatih terim'den tokat yediği yönünde beyanatlar vermişti. hatta abdullah avcı bir tık daha ileri gidip "delikanlı adam tokat atıp kaçmaz, başladığı işi bitirir" tarzından birşeyler söylemişti.

    tabi 1980'lerde değil 2019 yılında olduğumuz ve maçlar bilmemkaç hd kamera ile hem yayıncı kuruluş hem de staddaki bir ton adam tarafından kayda alındığı için işin aslı birkaç gün içinde görüntüler izlendikçe ortaya çıktı. kendisi yaklaşık 15 saniye boyunca bir yandan sinkaflar edip diğer yandan da elini kolunu sallamak gibi şebeblek hareketlerde bulununca fatih terim etkiye tepki gösterip üzerine yürüyerek salladığı eline vurmuş. araya 4. hakem girmiş. daha sonra orhan ak tünele doğru hamle yapınca fatih terim de içeriye doğru hamle yapmış ama yarı yoldan çevrilmiş. ki özellikle bu tünele doğru yaşanan kovalamaca hadisesi tüm kargaşa ve canlı yayındaki kısmi sansüre rağmen ayan beyan görünmüştür.

    maçı ya hiç izlemeyen ya da götüyle izleyen kitle hala fatih terim'in bu zerzevat arkadaşa durduk yere tokat attığını sanmaktadır.

    ancak gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın