• 121
    burada şener özbayraklı ismini gördükçe soğuk terler döktüğüm ve içimin daraldığı süreçtir. arkadaş ne şener'i, ne bayrağı? adam küme düşmemeye oynayan fenerbahçe'de bile kadro dışı kalmış, sakatlanmış, sadece 9 maçta forma bulabilmiş. şaka mı yapıyorsunuz ya? misler gibi linnes'i beğenmeyip şener'e şak şak yapmak nasıl bir akıl tutulmasıdır? illa velakin o pozisyona yerli oyuncu bakılacaksa ve madem kadro dışı kalması falan bir kriter değil kimseye göre, o zaman trabzon'un ingiliz alt yapısında yetişmiş oyuncusu kamil diyorum ben de. ya da adana demirspor'un beklerine bakalım. veya altınordu'nun kapısını çalalım. nedir bu fenerbahçe sevdası? adamlar battı batacak biz yine bir kaç milyon euro iteleyeceği bu vizyon reisin bitik takımına sanırım. batmakta olan rakiplere hiç acımadan ve onlar yokmuş gibi davranarak geçirmemiz gereken süreçtir.

    öncelikle bilmemiz gereken kimler gidecek?
    bu konu netleşmeden zaten oyuncu falan alamıyoruz. şayet belhanda gitmesi düşünülüyorsa ve kendisi de gitmekte ısrarcıysa benim fikrim 10 numara pozisyonuna ve merkez orta sahaya ( no 8) brezilya ve arjantin ligleri'nden gencolar bakınmak olacak. mesela 1 milyon euro bareminde tomás andrade var sol ayaklı. river plate'in oyuncusu, 21 yaşında. club athletico paranaense'de kiralık oynadı son sezon. istanbul'a bence gelmeyi düşünebilir özellikle cl oynayacağımız kesinleştiği için. elbette mükemmel olacak vs diyemiyoruz bu yaşta bir çocuk için ama fatih hoca'nın elinde bir dünya yıldızına dönüşme şansı var. düşünülebilir.
    santrfor için ise bence max kruse hazır boştayken düşünülebilir şayet cagne gidecekse.
    avrupa'da gençler zaten çoktan keşfedilmiş ve fiyat olarak kopmuş gitmiş oluyorlar bence bizim başarımız, luyindama ve marcao gibi isimleri toparlamak olacak. ajax, frankfurt, lille örnekleri önümüzde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın