• 108
    --- alıntı ---

    fenerbahçe'nin kampanyası 'fener ol'da 1.7 milyon kişi bağış yaparken toplanan para 31.5 milyon euro’yu buldu.

    -- alıntı ---

    finansal fair play adi altinda vurgun yapiliyo bence, taraftar gidiyo dernege bagis yapiyor ama bu hesaplamalarda sirketin tablolari degerlendirilecek. bu sene ara karar cikip, seneye ne olacak hep beraber gorecegiz zaten. amafinansal fair hesaplamasinin nasi yapildigi konusunda arastirma yaptirtti bana bu olay. dernege yapilan bagis hangi kategoride degerlendirilecek sorusunun cevabi yok.

    bu sekilde yapilan futbol zararlarinin kluplerin bagisla giderilecegini dusunmek bence net aptallik. adamlarin kurdugu sistemde gedik acacak bi akilli siz misiniz diye sorarlar adama. ha klup ve dernegin genel mali tablolari bi sekilde duzeltirler de finansal fair play isi olmaz.

    300tl bedelli sattiklari forma bu kapsamda gelir, ama atilan sms ve bagislar gelir degil uefanin hesaba gore. birisi futbol faliyeti ici, otekisi disinda degerlendiriliyo cunku.memlekette bi tane adam da cikip , baskan bu olay ne diye sorsa, disimi kiracam. ama cikmaz.

    o bagislarla basketbol,voleybol , pin pon takimlarina guzel para harcanir ama. ona kimse bisi diyemez *

    icerdeki kalemlere haber yaptirtmak kolay. baskan uefa 'ya kabul ettirdi,cok pozitif gecti, uefa minnosluk yapti, biz onlara sempatiklik yaptik haberlerini okuduk ama bunlara kalsa cas davasi da onurdu, ceza da alinmayacakti sikeden. o yuzden cok da sallamamak lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın