• 114
    2 sezon üst üste şampiyon olmuşken artık yapılanmaya gitmemiz gereken sezondur. öncelikle şu yabancı sınırı işi kesinleşmeli artık. bu saatten sonra değişiklik olmamalı aslında. haziran'a geldik. transfer çalışmaları yapıldı. bir değişiklik olacaksa önümüzdeki sezondan itibaren konuşulmalı bu konu.

    babel, douglas pereira ve şener isimleri geçiyor. haydi babel tamam. ama diğerlerine ne gerek var? elimizde linnes var. genç, çalışkan, yetenekli. evet bir mariano kadar inceci değil. ama hiçbir zaman sırıtmıyor. temposuyla oldukça yeterli bir izlenim veriyor.

    takımın maaş yükünü de düşürmek zorundayız. belhanda, fernando, mariano ve diagne satılarak en az 25 milyon €'luk bir bütçe oluşturulmalı. geri kalan oyuncular takımda kalabilir. zaten diagne'yi 15-17 milyon €, belhanda'yı da 8-10 milyon € arasına satsak bu parayı misliyle çıkartıyoruz. mariano ve fernando'dan bonservis gelirse ballı kaymak olur. 30 milyon €'yu bile bulabiliriz.

    henry ve ndiaye dönüyor. muhtemelen ndiaye'yi yeniden kiralarız. açıkçası hayır demem. ama yanına 1 ön libero 1 tane de 8,5 numara bulmamız lazım. bu 2 oyuncu çok net olmalı. tartışılmamalı.

    henry'yi yeniden kiralarsak babel - mitroglou ikilisi bence santraforu 1 sezon daha götürür. ama henry olmazsa 30 yaşında altında net 1 santrafor daha şart bu takıma.

    ciddi şekilde bonservissiz oyunculara saldırmamız lazım. zaten bizim seviyemizde olup da bonservisi elinde olan çok az oyuncu olacak. bunlardan en az 2 tane almalıyız.

    bakalım neler olacak? nispeten rahat bir transfer sezonu geçireceğiz. zira 2 sezon üst süte şampiyon olduk. elbette bu sezon artık şampiyonlar ligi'nde gruplardan çıkmak hem maddi hem manevi olarak önemli bir hedef bizim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın