resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15773
    burada fatih terim istiyorsa bagrimiza tas basariz diyen renktaslari gordukce acikcasi sasiriyorum. sanirim hoca adam eder diye bakiyorlar ama arkadaslar arda turan'i fatih terim adam falan edemez. fatih terim milli takim teknik direktoruyken bu "adam" ve cetesi degil miydi ortaligi birbirine katip, takimi sabote edenler? siyaset ve medya baskisyla kendini ve saz arkadaslarini zorla kadroya aldirip hoca'nin otoritesini hice sayan, milli takimdayken ucakta gazeteci doven adami, tum bunlar olmamis gibi transfer eder mi fatih terim?

    zaten fatih hoca kendisini affetse de bu saatten sonra arda turan'a guvenip onunla yola falan cikmaz. buyuk ihtimalle arda camiasiz ortada kalinca hatasini anlamis ozur dilemisse, hoca da buyukluk yapip affetmistir. süleyman rodop bir yerlerden hocanin arda'yi affettigini duyduysa transfer kismini da kendisi eklemistir ki ortalik bulansin.

    bir de galatasaray'a bir yanlisi olmadi diye arda'nin transferini kabullenmeye hazir olanlar var. hadi eski irili ufakli skandallarini unutalim, daha uc bes ay once, sabaha karsi bir barda evli barkli bir kadina sarkintilip edip sonra o kadinin kocasinin burnunu kirip, ustune bir de belinde silahla hastaneye "ozur dilemeye" giden birini galatasaray formasiyla gormeyi icine sindirebilenlere diyecek bir seyim yok, ama bende de bunu kabul edecek mezhep yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın