resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 2814
    bu adamın yaşadığı karakter evrimini walter white yaşamadı. 2018 ocak ayına kadar taraftara ''kim gitsin?'' diye sorsak çoğu taraftar muhtemelen ''tarık ve donk'' cevabını verirdi ilk sıralarda. bu arada 2018 ocak dediğim de donk'un yarım sezondur bizde olduğu bir zaman falan değil yani. adam ocak 2016'dan beri bu takımda.

    sonra hocanın eli değdi. önce geçen sezonun 2. yarısında harika bir performans ve unutulmaz anlarıyla şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. ndiaye'nin boşluğunu fazlasıyla doldurdu.

    sözleşmesi uzatılsın mı uzatılmasın mı derken, herkes ''4-5 aylık bir performans mıydı acaba?'' falan diye düşünürken sözleşmesi uzatıldı. birçok kişi sezonun çoğunu yedek geçireceğini düşünüyordu. bu sefer ndiaye de vardı ancak donk ne yaptı etti yine en kritik dönemde takımın kilit isimlerinden, vazgeçilmezlerinden biri oldu hatta ndiaye'yi de tribüne yolladı. sezon boyunca zaten linnes ile birlikte istikrarlı olarak iyi oynayan 2 futbolcumuzdan biri olduğunu düşünüyorum ancak bir de çok kritik 2 golden birini attı, diğerinde de aslan payı kendisine ait.**

    açıkçası artık ben seneye de iyi bir performans bekliyorum bu adamdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın