resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15738
    yedek olarak belki iyi ve kaliteli bir yerli olabilir fakat bu saatten sonra transfer konusunda adının anılması bile galatasaray'a zarar verir.

    galatasaraylı olduğuna inanıyorum fakat iyi bir galatasaraylı mıdır? orasını bilemiyorum... mesela galatasaray karşısında şampiyonluk maçına çıkıp 90. dakikada kritik bir gol atsa kendi içinde sevinir mi üzülür mü? he bu adam profesyonel tabi sevinir de diyebilirsiniz fakat eğer konu profesyonellik ise kimse kusura bakmasın bu takımın kapısından içeri girmeyi haketmiyor...

    fatih hoca'nın istemesi durumunda ben dahil çoğu kişi kendisini kabul edecektir. fatih hoca böyle bir karar verdiyse bizim burada yaptığımız tartışmaları elli kere tarttıktan sonra verecektir çünkü. zaten saha içini düşünürsek kimse alınması mantıksız diyemez. hem iyi bir yerli yedek hem de şampiyonlar ligi kadrosunda altyapı kontenjanını dolduracak kaliteli bir ayak. özellikle ffp'den yediğimiz kadro kısıtlama cezasında elimizi baya güçlendirebilir.

    duygusal olarak açıkça belirtmeliyim ki gelmesini istemiyorum fakat makasın bu kadar açıldığı bir dönemde çok duygusal davranma lüksümüzün olmadığı da açık. duygusallık ile profesyonellik arasındaki çizgiyi en iyi koruyan kişi de şu anda teknik direktörlüğümüzü yaptığından dolayı çok kafamı yormam bu konuya.

    ama hagi gibi performans da verse bundan sonra eski 66 numaralı kocakafa olmasını kimse beklemesin, geçti o iş...
App Store'dan indirin Google Play'den alın