resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 3810
    sofiane feghouli, 2018/2019 futbol sezonuna damgasını vurmuştur. hem de ligde yalnızca 22 maç oynamasına rağmen. (yedek oynadığı maçları saymadım)

    kanaatimce ilk geldiğinde sakatlık sorunu yaşıyordu ve toparlanması bir yıl sürdü. sezon başında işaretleri vardı ama 2017/18 sezonundaki görüntüsü yüzünden fatih hoca’nın güvenini 12. haftadan itibaren kazanabildi.

    şampiyonluğumuzda çok önemli bir rol oynadı ve bütün övgüleri haketti. defans bloğundaki değişimin ve belhanda-mariano ikilisi ile uyumunun bunda büyük payı vardı. emre akbaba gibi bir alternatifin gelmesiyle de ikinci yarıda adeta zirve yaptı.

    önümüzdeki sezonda kadroda olması ve formunu sürdürmesi halinde bize şampiyonlar liginde sürpriz başarılar tattırabilir. hedefimiz şampiyonlar ligi ise kadromuzu muhafaza etmemiz ve iki üç takviye yapmamız gerekiyor. mitroğlu giderse alternatif bir santrafor, ndiaye’nin yerine ya da yanına iyi bir 8 numara ve hepsinden önemlisi mükemmel bir on numara bulmalıyız. belhanda’yı satarsak onun bonservis ücretiyle, satmazsak bonservisi elinde olan bir on numara şampiyonlar liginde çok işimize yarar.

    ben belhanda’nın satılmasından yanayım. çünkü iyi bir bonservis ücreti getirebileceği gibi yerini de doldurabileceğimiz kanaatindeyim.

    kadro yapılanmasıyla ilgili detaylı görüşlerimi önümüzdeki hafta yapılacak kupa töreninden sonra açıklayacağım. şimdilik şampiyonluğun tadını çıkaralım.

    hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın