resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 1324
    şincik... toplaşın bakayım yanıma. kendisinin work permit (çalışma izni) konusunu açıklayayım. memleketimizin güzide "gazetecileri" aldıkları paranın hakkını verip de açıklayamadıkları için iş benim gibi işsiz gazetecilere düşüyor.

    maalesef premiyer ligdeki çalışma izni konusu hakkında pek çok eksik bilgi var. bildiğiniz üzere everton, onyekuru pl'de çalışma iznini alamadığı için bize kiralamıştı. onyekuru çalışma izni alması için gereken birincil kriterleri yerine getiremiyor. getiriyor diyen varsa da inanmayın. getiremiyor. (birincil kriterler fm oyuncularının bildiği kriterler)

    ikincil kriterlere gelince.....

    - 1 puan (şampiyonlar ligi'nde %30 süreyi tamamladığı için)
    - 1 puan (türkiye süper ligi'nde %30 süreyi tamamladığı için) (süper lig avrupa'daki top 6 lig arasında yer almadığından birincil kriterlere değil ikincil kriterlere puan veriyor)
    - 1 puan (eupen'den 8m verilerek alındığı için bonservis kriterinin ikincisine ulaşabiliyor)

    almayı garantiledi. pekiii... devamı? everton'dan aldığı maaşın ne olduğunu kesin olarak (kesin kısmının altı çizili) bilmiyoruz ama çook büyük ihtimalle 1 puan da oradan kazanıyor. ancak dediğim gibi kesin maaşını, bonuslarını falan bilmiyoruz. gazeteciler de bilmiyor. bu nedenle sizleri yanıltmak istemem.

    etti mi size 4? normal şartlarda birincil kriterlerde 4 puana ulaştığınız zaman otomatik olarak çalışma izni alıyorsunuz ancak ikincil kritelerde 5'e ulaşmanız gerekiyor. eğer nijerya ile 2018-2019 sezonunda %30 süreyi tamamlarsa 5 puana ulaşacak. bu nedenle 2019 afrika uluslar kupasında oynayıp oynamaması onyekuru'nun kariyerinde çok büyük önem tutacak.

    pekiii.. 5 puan garanti çalışma izni anlamına mı geliyor? hayir!!!! ikincil kriterlerde zorunluluk yok. footbalassociation* bu durumda kararı kendisi veriyor. ancak everton zorlarsa başarı kazanabilir (14 gol 5 asist gaayet zorlanası)

    buradan memleketimin güzide gazetecilerine sesleniyorum. aldığınız paranın hakkını verin. veremiyorsanız bırakın hakkını verecek olan meslektaşlarımız kazansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın