resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14535
    biz anlatmaktan bıktık, insanlar bir türlü anlamak istemediler..

    bir kurum için çalışan insanların maaşlarını çalışanları değil, yöneticileri belirler arkadaşlar. çalışanların maaş konusunda pazarlık yapma, maaşı beğenmeyip başka bir yerde çalışma, maaşı beğenmese de işsiz kalmamak için işi kabul edip sonra daha yüksek bir maaş bulunca gerekli şartlar çerçevesinde işten ayrılma vs. gibi hakları vardır.

    selçuk galatasaray ile anlaştığında, ezeli rakibimiz kendisine bizim önerdiğimizin en az 1.5 katını önermişti. selçuk muhtemelen fatih terim etkisi ile, hasan şaş'ın ona bir avm'de anlattıklarıyla ikna oldu ve parçalı formayı üzerine geçirdi. bu camiaya çok önemli şampiyonluklar kazandırdı, hele ki ilk şampiyonluğunda aslan payı kesinlikle onundur. sonra üzerine bir şampiyonluk daha kazandı, hoca ayrıldı, mancini'li senede bir hata yaptı, hamza sezonunda yine şampiyonluğa katkı verdi vs. yaşının da ilerlediği son 2 sezondaki son 2 şampiyonlukta da takıma abilik etti, kaptan gibi kaptanlık yaptı, oynamıyor diye arıza çıkartmadı vs.

    eğer gerçekten selcuk'un bugüne kadar kazandığından rahatsızsanız, buna tepki olarak selcuk'a sallayamazsınız. selcuk'un hali hazırda geçerli sözleşmesi dururken kendisiyle astranomik bir sözleşme yapan yöneticiler halen hayatta ancak - çok şükür ki - artık karar verici değiller..

    adını galatasaray tarihine yazdırmış aslan parçasıdır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın