• 410
    benim için her sene değişiyor. bir tanesi hariç. çok uzun zamandır, gsg sözlük zamanından beri hiçbir maç başlığına yazmam. hatta maçtan önce de maçla ilgili yazmam. bir istisnası var bunun, tarihini hatırlayamadığım bir bursaspor maçı için sözlüğe yazmıştım ve kazanmıştık. onun dışında benim başlığına yazdığım herhangi bir maçı kazanamıyoruz. maçtan önce maçla ilgili konuşunca da kazanamıyoruz. neyse gelelim olaya, dün ankaralı sözlük yazarları başlığına maçı nerede izleyeceğimi falan yazdım. maçtan önce, maçla ilgili bir şey yazmış oldum yani... devre arasında girip entryi sildim. ve maç döndü.

    ayrıca bu sezon bir gömlek pantolon kombinimi yerel seçimde giydim, desteklediğim aday seçimi kazandı. 15 mayıs 2019 galatasaray akhisar maçında giydim, kupayı aldık. sonra bu tesadüf mü diye düşünüp, efes fb maçında denedim ve efes kazandı. o maçtan sonra, o maç cuma günü oynandı. gömleği pantolonu sakladım yıkanmasın diye. pazar günü yine aynılarını giydim ve kazandık.

    19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı ile bu sezonki kıyafet totemimizi sonlandırdık. diğeriyse devam ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın