resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 4097
    22. şampiyonluk coşkusuyla yaptığı atlanmaması gereken.

    19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçında yediğimiz golden sonra, en kritik saniyede ortalık karışsın diye topu taraftarın üzerine vuruyor ya aklıma gelen ilk şey fetonun bu adamın ciğerlerine kadar işlediği idi.

    çok istiyordu bir kıvılcım ateşleyip maçı bitirmemeyi. belki de sırf o yüzden sakat sakat başladı. tam kırılma anında yapacağı basit bir hareketle infial yaratıp, olayların fitilini ateşleyecekti. tam bir kripto fetocu taktiği. yıllarca gördük bu filmi. bajic'e sarı veren hakem bunu nasıl görmedi enteresan.

    tribün sahaya insin, kaos çıksın diye vurdu o topu. içinde zerre kadar başka bir amaç yoktu. tribün aşağı inecek sıradan hepsini sünnet edecek, ülkede kaos çıkacaktı hesabı.

    dünyanın hiç bir yerinde 10. dakikada atılan bir golden sonra, yani daha hiç bir şey garanti değilken, maçın henüz başında, 40 yaşına gelmiş, halen milli formayı giyen adam deplasman maçında tribüne tüm gücüyle zarar vermek, tahrik etmek amaçlı şut çekmez! adam safi kötü falan demeyeceğim. adam tam kalplerdeki fetullahçı. o cenahla arasına mesafe koymaya çalışıyor, o defteri kapattığını iddia ediyor ama adam o kadar çekirdekten yetişme ki yüreğine işlemiş. yapamıyor yani engel olamıyor kendine.

    sen 50bin kişi önünde o tribüne şut çektikten sonra takım arkadaşın kafasına su şişesi de yer, tokat da yer, dayak da yer hatta şey de yer. bunu en iyi kendisi biliyor. dün akşam taraftarın ve futbolcuların itidalli davranışı çok büyük oranda kafasındaki planı engelledi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın