resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2100
    top kendisine geldiğinde 2-3 kere değmeden şut atamıyor. çünkü top ayağına gelmeden düşünme ve ona göre karar verme gibi bir becerisi yok.

    galatasaray türkiye ligi'nde baskın bir takım. çoğu maçında rakibi yarı alana hapsedip 11 kişi karşısında konumlanmışken gol atmaya çalışıyor. dolayısıyla en uçtaki adamımızın gol atmak için topla oynama gibi bir şansı yok. kasımpaşa forvetlerinin bu şansı olabilir ancak bizim böyle bir şansımız yok.

    mesela bafetimbi gomis top gelmeden karar verme işinde çok iyiydi. hızlı bir futbolcu olmamasına rağmen çok ani goller atıyordu. kendisine gelen topa ilk değişi kaleye şut oluyordu.

    takımımızda bulunan forvetlerin ceza sahasında doğru konum alması ve hızlı şut çıkarması çok önemli. gomis bu işi iyi yaptığı için kariyerinin en iyi istatistiklerine imza attı.

    peki diagne neden gol rekoru kırdı? fiziği ve boyu çok iyi. bu ikisi türkiye liginin bug'ıdır zaten. biraz gol becerisi de var. bol bol penaltı denk gelmiş adam da bunları atmış. bazen de şansınız yaver gider.

    kesinlikle kötü bir futbolcu değil ama 10 milyon euro üzeri her teklifi değerlendirmeliyiz kendisi için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın