resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2098
    satılmalıdır. ve feghouli eğer eleştirildiği dönemdeki gibi oynayacaksa o da satılmalıdır. yalnız söyle bir fark var;feghouli en eleştirildiği dönemde bile eleştiri cümleleri takımdaki en yetenekli oyuncu diye başlamaktaydı. yanı feghouli en kötü döneminde dahi topu dokunduğunda ben futbolcuyum ama futbol oynamaya niyetim yok ya da gücüm yok gibi bir izlenim veriyordu.

    bu arkadaş ise ben yeteneksizim izlenimi veriyor. güçlenir, motive olur katkı da verir. ne var ki bize lazım olan forvet o değil. istatistik koyabilirsiniz ortaya; sadece golden bahsetmiyorum. mesela geçenlerde kaideye taciz eden istisna yazmıştı. diagne geldiğinden beri biz çok daha fazla penaltı kazanırken eski takımı kasımpaşa da diane sonrası penaltı kazanamamaya başlamış. bu ne demek? bu adam topun rakip ceza sahasına sokulmasina ve orada tutulmasına katkı sağlıyor demek. ne var ki kafa olarak bizim takıma uygun olmadığını düşünüyorum en başta. ve hazır 30 gol atıp piyasa yapmışken direkt paraya çevrilmesi gerektiğini düşünüyorum. keza aynı şeyi belhanda için de düşünüyorum ki o arıza arkadaş aslında baya yetenekli. ama çocuk ruhlu biri. ben daha olgun birilerini istiyorum galatasaray orta sahası için.

    tabii şunu da ekleyeyim; hem diagne hem de belhanda şampiyonluğu ciddi katkı sundular bence. ve onun yerine bu olsa şu hafta zaten şampiyonduk vs. gibi yorumlara da katılmıyorum. ancak burasi galatasaray. kafa olarak oyuncular dağılmadığı sürece bu takım bu ligde zaten şampiyonluk adayı. ben galatasaray forvetinde daha farklı meziyetler arıyorum sadece ve benim oyundan, forvetten beklentime göre yetersiz buluyorum. yoksa adam bence katkı verdi fazlasıyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın