resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14530
    2011/2012 sezonunda galatasaray'ımıza katıldığından bu yana 5 kez turkcell süper lig şampiyonluğu sevincini yaşamıştır. özellikle ilk iki sezon oynadığı futbolla pek çoklarımızın pasör orta saha özlemini gidermiş, attığı frikik ve uzun mesafe golleri ile elde edilen şampiyonluklarda büyük katkıları olmuştur. daha sonraki sezonlarda fiziği kendisini taşıyamamış ve kaçınılmaz olarak 11'in dışında kalmıştır. bizler de kendisini bu dönemde bayağı acımasızca eleştirdik zaten.

    kendisinin verdiği hizmetlerden ötürü kulüpte kalması gerektiğini düşünenlerdenim. lakin kramponlarını asmalı ve eline kağıt kalemi almalıdır, kulübede teknik heyetin yanında faydalı olacağına inanıyorum. hatta alt yaş kategorilerinde şut ve duran top konularında tecrübelerini aktarabilir*.

    galatasaray'ı diğer takımlardan farklı kılan özelliklerden biri önceden formasını terleten oyunculardan futbolculukları sonrasında da kulüp içerisinde faydalanabilmesidir, oyuncularında bunu bilerek aidiyet duygularını korumaya devam ediyorlar. selçuk da bu profile uyabilecek oyunculardan birisi.

    yaşattığı başarılardan ötürü kendisine tekrar çok teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın