resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 3205
    19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçında kadroda bulunmayan aslan.

    kendisinin gelmesini en çok isteyenlerden biriydim. ffp cezası malum, çok cüzi bir miktara elde edilebilecek en iyi 8 numaralardan biriydi. ancak kabul edelim ki bu fiyatlara takıma getirebilmemizin nedenleri de var. bunlardan ilki ve bana göre bu maçta kadroda olmamasının nedeni olan gereksiz pres yüzünden yerini kaybetmesi *

    bu arkadaş genelde önde pres yapıyor eyvallah ancak ona bu preste yardımcı olan bir oyuncu topluluğu yok. onun gibi ciddi pres yapmalarını geçtim doğru düzgün pozisyon alıp rakibin pas opsiyonlarını da daraltamıyorlar. ndiaye kendi yorulduğuyla kalıyor. dahası, iyi pas yapan bir rakip ndiaye'nin bu şok presini pasla çok rahat kırıyor * ve bunu kırdığında orta alanda ndiaye'nin boşalttığı bir boşluk oluyor. istanbul başakşehir gibi iyi pas yapan bir takım için bulunmaz nimet olurdu onun oynaması.

    seneye de bizde olmasını isterim ama daha iyi bir seçenek olacaksa gelmese de olur modundayım. bazı maçlarda gerçekten çok iyi bir 8 numara performansı sergilerken bazı maçlarda ise kötü oynuyor. istikrar tutturamadı bir türlü. bu seneki * gibi neredeyse bedavaya kiralanacaksa açık konuşalım bu fiyata bu tip bir adam zor buluruz. yok para vereceksek, kiralamasak da olur; belki daha iyisi bulunabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın