• 164
    üst üste ikinci gelmesi kuvvetle muhtemel olan şampiyonluğumuz. anamızın ak sütü kadar helaldir.
    (bkz: 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı)
    düşünsenize fenerbahçe para dileniyor çünkü gerçekten çok kötü durumdalar. şampiyonlar ligine uzunca bir süredir katılamıyorlar. dolayısı ile böyle bir gelir yok. üstelik kadroları çok kötü ve yenilemeleri ffp’den dolayı pek mümkün görünmüyor. dışarda.
    beşiktaş’ta kaos var. ki onlardaki kaos hiçbir zaman işlerine yaramaz. ayrıca fikret orman paralar nerede? dışarı.
    trabzonspor’un kadroları güzel evet ama bazı sıkıntılar var. bugün itibariyle ffp’ye uymadığı için ceza kuruluna sevk edildi. dolayısı ile oyuncularını tutamayabilirler. tutsalar bile kadronun oturmasının, oyuncuların şampiyon gibi oynamasının biraz daha zamanı var. dışarı.
    başakşehir bu yıl kaybettiğinde de tamamen kaybedecek. gerek ihtiyar kadrosu, gerek abdullah avcı’nın orada durmama ihtimali ve hatta dursa bile dıj güçler(!) sebebiyle bu senenin yanına bile gelemez. dışarı.
    22. şampiyonluk o kadar önemli ki, bütün bunların ışığında mükemmel şampiyonluk serileri yakalayabilir ve hep hedefimiz olan türk olmayan takımları yenmek ve dolayısı ile avrupa’da bir kupa kaldırmak olası bir sonuç. tabi tüm bunlar için düzgün bir yapılanmayla giderek, ne yaptığını bilerek hareket etmek önemli.
    velhasıl artık bunların bilincinde 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçını izleyebiliriz.
    #hedef 22
    #kon2antra2yon
App Store'dan indirin Google Play'den alın