resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 2072
    son yıllarda final niteliğinde birçok maçımızı yönetmiş ve bunların çoğunluğunun lehimize sonuçlanmış olmasına rağmen bu akşamki maç özelinde, özellikle birkaç haftadır aleyhimize işlenen algı operasyonundan etkilenmemesini umduğum hakem.
    (bkz: 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı)

    ha, tutup rakibe olmayan penaltı ya da ofsaytten gol verir beklentim yok, zira çoğu zaman aleyhimize işlese de "var" diye birşey var ve en azından tüm gözlerin üzerlerinde olduğu şu maçta bu noktada hata yapmazlar diye düşünüyorum, daha doğrusu umuyorum.
    beni asıl endişelendiren dengesiz ve asabi oyuncularımızın kendilerine mukayet olmayı becerememeleri halinde büyük tiyatrocu olan başakşehirli başta visca, irfan, mossoro..gibi oyuncuların bunu fırsata çevirmeye çalışması ve hakemin de buna çanak tutması. bu açıdan oyuncularımızın çok dikkatli olması, hırs tamam ama kontrolü de elden bırakmaması çok önemli, bu maçı kesinlikle 11 kişi tamamlamalıyız.
    ikinci endişem, hakemin kontrolü elde tutacağım deyip her şeye düdük çalmak suretiyle tempomuzu, dolayısıyla bizi oyundan düşürmesi, konsantrasyonumuzu bozması, takdir haklarını rakibi ezdirmemek adına, olanıyla olmayanıyla rakip lehine kullanması ve kilit oyuncularımıza erken dakikalarda kart göstermek suretiyle oyundan düşürmeye çalışmasıdır ki maalesef cüneyt çakır bunu yapmaz diyemiyorum.
    inşallah hakemlik bir durum olmadan çıkar, 50 bin taraftar ve inanmış bir oyuncu grubuyla 22. şampiyonluğumuzu söke söke, hakettiğimizi dosta düşmana gösterecek bir oyun ile alırız.
    allah yardımcımız olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın