• 3392
    müessese takımlarından önce bu ülkede basketbol oynayan, öğreten ve şampiyonluktan şampiyonluğa koşan takım. mazisi zaferlerle dolu, iyi ya da kötü bir geleneği olan ama çağı çok çok çok arkalardan takip etmeye çalışan bir acayip yapının ürünü.

    taraftarının(galatasaray taraftarı demiyorum ayrı ve kısıtlı sayıda bir kitleden bahsediyorum) yüzünü güldürebildiği her sezonun ardından illa ki cezası kesilen, ya lağvedilen ya da daha beter şeyleri tecrübe etmek zorunda kalan bir ekip. her sene kah koçun gayretiyle, kah taraftar itmesiyle, kah nadiren denk gelen 1-2 iyi oyuncuyla işi götürmeye mahkum edilmiştir. bunların iki ya da üçünü bir araya getirdiği hemen her sezon şapkadan bir tavşan çıkarmayı başarmıştır. ancak formül bu kadar açık olmasına rağmen abilerimizin ve içindeki konservatif-parazit yapının üstün gayretleriyle hemen fabrika ayarlarına döndürülmektedir.

    bugün birazcık aklı başında olan hiçbir sporcunun forma giymek istemeyeceği, hatayla yolu düşenin de ayakları götüne vura vura kaçtığı bir yapının branştaki temsilcisidir aslında. 2019 yılında eurolegue f4'ünde mücadele eden takımlara 1985 yılı spor sergi mentalitesi ve yaklaşımıyla kafa tutmaya çalışan bir yapıdan bahsediyorum. ne 1985 ruhunun hakkını verebilen ne de tam 2019'a adapte olamayıp yarım yamalak bişeylerin toplamı olan bir yapı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın