• 1326
    uğur akıllı adamdır, kendisiyle bizim şirkete ziyarete geldiğinde tanışma fırsatım olmuştu, hatta kurumsal iletişim yöneticimizin kıyağıyla, bir odada 4 kişi muhabbet etmiştik. gayet sempatik, cana yakın birisi. bir akşam yemeğinde oturup keyifle günü geçirebilirsiniz. gördüğüm kadarıyla da kafası gayet çalışan, zeki bir adam.

    böyle bir insanın, atacağı bir tweetin sonuçlarını bilemeyecek düzeyde olduğunu zannetmiyorum. zaten turkcell tv+ yayınlanan kırmızı çizgi programından ayrılması ve şimdi bu tweeti görünce, kendisi zaten kendi yolunu çizmeye karar vermiş diye düşünüyorum. fakat sıkıntı bundan sonrası, ülkemizde medya kuruluşlarının başındakilere bakınca 2 kişiden birinin kanallarına girmen gerekiyor. bunların dışında gs tv var, fakat kendisinin şu aşamada burayı düşüneceğini zannetmiyorum. çünkü zaman zaman çok net ve sert eleştirileri gs yönetimine yapabiliyor.

    ben kendisinin mentörü olan, aynı dertten muzdarip ve son çare olarak bein sports'a sığınan mehmet demirkol'un izinden gidebileceğini düşünüyorum. fakat bir şekilde savrulup kaybolmasını da istemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın