resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15654
    hata değil seçim yapmıştır, her defasında da gidip yanlış olanı seçmiştir. bir kere yapsa sonra da pişman olsa adı hata olurdu, ben kendisinin pişman olup özür dilediğini hiç görmedim.

    bundan 5-6 sene önce diego simeone'nin prensiyken bugünlere gelişini bir hatayla ya da hatalar zinciriyle açıklamak bence pek mümkün değil. 2018-2019 sezonu sonunda diego godin inter'e giderken arda da bir atletico madrid efsanesi olarak kariyerinin son demleri için bize dönüyor olabilirdi. zaten bu senaryoda taraftar havalimanında karşılardı kendisini.

    gel gör ki kendisi şuan 3-4 senedir doğru dürüst top oynamamış, son iki sezonunu başakşehir yedek kulübesinde çürütmüş, neredeyse kimse tarafından sevilmeyen bir futbolcu eskisi artık. şu saatten sonra florya'nın önünden bile geçebileceğini sanmıyorum.

    birbirinden bu kadar zıt ayrılan iki yolun arasındaki fark bence hata veya hatalarla açıklanamaz. ne zaman bir seçim yapması gerektiyse o gitti hep en yanlışını, en yandaşını seçti. onu bu hale getiren yolun taşlarını tek tek kendisi dizdi. ilk senaryonun gerçekleşmiş olmasını şahsen çok isterdim ama o bunu tercih etmedi. hata değil seçim yaptı, şimdi sonuçlarına katlanma vakti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın