resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15637
    çok yanlışlar yaptı, biraz kendisi sebep olduysa biraz da biz sebep olduk. fenerbahçe medyasının oyununa gelip 22 yaşında çocuğa saldırdık. onun da vardı defoları. zamanla büyüdü o defolar. ama hata yapmak insanın doğasında var. bir de futbolcuysan daha bi meyilli oluyorsun. çünkü eğitimin zayıf ve genç yaşta taşıyamayacağın kadar fazla para ve şöhret. beginner seviye ingilizceni geçtim türkçeyi bile doğru düzgün yazamazken advanced seviye yabancı dili olan kadınları kullanıp kullanıp atıyorsun. varoştan çıkan, yokluk içinde büyüyen bir insanın taşıyabileceği bir ağırlık değil bu.

    galatasaray'a geri dönsün ister miyim? istemem. hocadan af dilesin, hocanın kendisini affetmesi dışında hiç bir beklentisi olmadan elini öpsün ister miyim? tabi ki isterim. zaten yok hocayla küs kalsın, elini öpmesin, barışmasınlar diyorsam benim kafa yapımda da bir sorun vardır.

    insanoğlu yanlışlar yapar, hangimiz yapmadık ki? ancak ben arda'nın ders alıp hocadan özür dilediğine, barıştıklarına falan inanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın