• 305
    çevremde o kadar çok galatasaray düşmanlığından kafayı kırmış ruh hastası arkadaş ve akrabam var ki, insanlara tek tek, maç maç, pozisyon pozisyon 11 puanımızın nasıl çalındığını söylüyorum ama arsızlıktan laf anlamıyorlar. mesele sadece puanımızın çalınması değil; 2018-2019 sezonu boyunca aleyhimize uygulanan ikircikli yapı. örneğin başkanımıza, teknik direktörümüze verilen cezalar ve rakiplerin başkan ve teknik direktörlerine kat be kat sert hatta suç unsuru içeren söylemleri olmasına rağmen adeta ödül niteliğinde olan -cezacıklar- verilmesi ya da gözümüzün içine baka baka erzurum deplasmanı maçımızı saat 19:00’a koyup 2 hafta sonraki erzurumspor-trabzonspor maçı’nı saat 16:00’a koymaları vb.

    hiç bir kuş takım taraftarıyla tartışmama kararı aldım. kudurun bile demeyeceğim, bundan sonraki yaklaşımımız tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış olmalı.

    19 mayıs 2019’da yeni yetme kuş kardeşlerine * koyup geçelim. 50 bin kıpkırımızı giyinmiş taraftarla ali sami yen’i gerçek bir cehenneme çevirelim. sonraki sezonlarda makası açalım. üst üste 5 şampiyonlukla 5. yıldızı takalım. önümüzdeki sezonlarda lig başlarken herkes galatasaray’ın şampiyonluğunu kabullenmiş ve şampiyonlar ligi’ne katılabilmek için ikinciliği hedefleyen bir çapa ve hadde düşmüş olsun. içi çürümüş çürütülmüş asırlık çınarlar ekonomik darboğazdan çıkamasın, küme düşsün düşürülsün. su veren itfaiyenin de hortumunu sikeyim.

    kupalara layıksın sen!
App Store'dan indirin Google Play'den alın