resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2065
    ben bu adamin neden bu kadar yerildigini anlayamiyorum. gözü olan ve kullanmayi bilen herkes 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçı ve 15 mayıs 2019 galatasaray akhisarspor maçında rahatca gorebilir.

    geldiginden beri ilk defa ona yönelik bir orta geldi ve cok güzel bir kafa vurusuyla galibiyeti getirdi*. cok güzel bir duran top kullaniminda yine güzel ve nispeten kolay bir kafa vurusuyla 3. gölü getirdi*. benim gördügüm yegane sey, bu adama feghoulinin attigi ortayi atabilirseniz her mac, 1 golü var. sen bu adama bu toplari atmayan kanatlari ve bekleri degilde bu adami elestirirsen goygoycu taraflar kitlesiyle kendini tatmin edersin ancak.

    diger bir durum ise bu adam penalti yaptiriyor. bakin aliyor ya da kendini atiyor demiyorum. bu adam hizli bir oyuncu degil fakat güclü bir oyuncu. sen cikip ayakta duramiyor diyebilirsin fakat dedigim gibi bakmak ayri görmek ayri birazcik görmeye basladiginda anlarsin. neyse, hizli olmadigi icin rakip yetisiyor ve diagnenin olayi burada basliyor. herkes karsi karsiya kacirdigi pozisyonlari örnekliyor ama bu kardesimiz kendini biliyor ve kendine göre bir oyun plani gelistirmis. yuzde yetmis kacirmak yerine yuzde doksan gol olabilecek penaltiya zorluyor rakibini. bu adamin penalti stili olmasa, takimimizin da onun gol yapacagi tarzda kafa topu yollamadigini varsayarsak 10 gol eksideydik. ki bu penaltilarinda cogu eksi puan ya da puanlar olarak yansiyacakti.

    son olarak, sen bu adama gol yapacagi pozisyonlarda o topu yollayamiyorsun ya da yollamiyorsun okay, ama bu adam sen yine o topu atacakmissin gibi sirtinda bir ya da iki stoperi kendi pozisyonuna tasiyor ve yine gol imkani sagliyor.

    kisacasi ben memnunum, gol olup olmayacagi belirsiz bir vurus yerine penalti kullanilmasini, duvar olmasa da alan acmasini, sahsi olarak begendigim bir tarz olan kafa golü atmasini tercih ederim. saglam bir kamp döneminden sonra birbirlerine daha alismis bir feghouli ile olursa solunda mahmoud hassan trezeguet ile 2019-2020 sezonunda izlemek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın