resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3465
    futbol yaşamı boyunca sakaryaspor, bursaspor, galatasaray hatta torino ve inter'de oynarken cemaat ile iç içeydi. 1997'de bronz, 1998'de gümüş ayakkabı alırken de fetullahçıydı. türkiye futbol ligi tarihinde rekor kırarak attığı 249 golün tamamını fetoya sevgi beslediği dönemde attı. uefa şampiyonlar liginde 22 gol ile en çok gol atan türk futbolcu olurken de büyük ihtimal ile pörtlek hocasına dua ediyordu. milli takımda 63 gol attğında da, kore'ye 10.8. saniyede yapıştırdığında da böyleydi.

    şurada yaptıkları tek tek anlatılmış. http://www.wikizero.biz/...U2l5YXNpX3lhxZ9hbcSx

    futbolu bıraktıktan sonra bizzat dönemin başbakanı, bugünün cumhurbaşkanı tarafından siyasete davet edildi. 11 nisan 2011 tarihinde adalet ve kalkınma partisi'nden, istanbul 3. bölge 4. sıradan milletvekili adayı oldu ve 11 haziran 2011'de yapılan seçimde milletvekili seçildi. milletvekili seçilmeden önce ve seçildikten bir süre sonra da trt spor'da yüksek ücret karşılığında yorumculuk yaptı. bu davet yapılırken de, çok fiyakalı bir yerden aday gösterilirken de, milletvekili olurken de, trt'de yorum yaparken de bu adam safkan fetocuydu.

    bugün kendisini milletvekili yapanlar adının anılmasını yasaklıyor, yıllarca yorumculuk yaptığı trt'de gelmiş geçmiş tüm özetlerden adı siliniyor. başımıza birşey gelmesin korkusundan da bizim kulüp mecburen bu düzene uyuyor. buraya kadar her şey tamam.

    ulan tamam da bu adam hep fetocuydu. diğer cemaatlerin çoğunda olduğu gibi illegal bir yapılanma içinde geçti bu adamın hayatı. o dönem devlet cemaatlerle mücadele etti mi ki? mgk'dan çıkan kararlar uygulandı da bizim mi haberimiz olmadı? terminalden iner inmez sizi yurtlarına davet eden küçük fetocular engelleniyor muydu? yani sizin bu cemaatin paralel bir devlet olduğunu anlamanız 40 sene sürüyor diye ihale niye hakan şükür'e kalıyor? size 5 tane cemaat sayayım şimdi bu fetocu piçlerin ardından devletin başına çöreklenen. hikaye aynı hikaye.

    eğer kandırılmışlar listesi yapılacaksa -ki ortada kandırılan bir allahın kulu olduğuna inanmıyorum- bu salağı ben en zirveye yazarım. genç yaştan itibaren etrafı sarılmış, eğitimsiz bir futbolcu. düşünün bak darbe gecesinde bile herkes takla atmaktan belleri dönerken bu sığır son dakika onu bile beceremedi her şey üstüne kaldı. o kadar akılsız çünkü. iki tane düzgün cümle kursa bugün spor bakanı olmasa bile tff başkanıydı. iki cümle fazlası değil.

    gel gelelim geçmişte bu örgütün bizzat içinde yer almış, yardım etmiş, destek olmuş insanlar önemli makamlardaki pozisyonlarını korurken, televizyonlarda fink atarken biz neden 20 nisan 2000 leeds united galatasaray maçı özetini hakan şükür'süz izliyoruz biri bana anlatsın. bu gerçeği değiştirebilir miyiz? yok ekranda fetocu görmek istemiyorsak tümden ülkede ekran karartalım. çünkü tutarlı olmak istiyorsak başka çözüm yok.

    mesela sezercik karakteriyle çocukken sinema dünyasında bir çok filmde yer alan sezer inanoğlu evinden kalaşnikof marka uzun namlulu silah, kokain çıkması ve aranırken polisle silahlı çatışmaya girmesi sebebiyle 5 yıl hapse mahkum edildi. adam tamam bugün itin teki ama gidip sezercik küçük mücahit filmini yayından kaldırıyor mu rtük? son penaltıyı popescu değil de hakan şükür atsaydı o ana ait videolar silinecek miydi yani?

    ya gerçekten gidelim fifa'ya uefa'ya dünya 3.lüğünü, uefa kupasını, süper kupayı iade edelim, hakan şükür ve diğer fetocu futbolcuların oynadığı sezonları iptal edip geçmişe bir reset atalım. ya da bu futbol günlerini sansürleyen anlamsız çaba bitsin yolumuza bakalım.

    geri dönsün takımın başına geçsin, başkan olsun falan diyen yok herhalde. gitti kendi özgür iradesi ve mallığıyla başında sidikli bir vaiz olan terör örgütüne sadık kalmayı tercih etti. bu arada bu sapkın örgütün alternatifleri ülkemizde çokça var ve henüz tsk'yı ve hükümeti ele geçirecek kadar güçlenmedikleri için hepsi çok sevimli, hepsi çok tatlı, adeta hepsi bayram şekeri, hepsi ponçik. bir tanesinin de müritleri geçen ısırdığı hurmayı kapmak için, sakalına dokunmak için birbirini parmaklıyorlardı ya neyse.

    özetle,

    kardeşim dünya kupalarında atılan en erken golü dünyada bir tek biz izleyemiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın