• 882
    "tff istifa etmelidir" diyen mustafa cengiz'e 105 gün hak mahrumiyeti, "tff'den schalke'ye tebrik mesajı beklerdim" diyen fatih terim'e de 9 maç men cezası veren oluşum.

    aynı şekilde "elimde silah olsa hakemi vururdum" diyen rizespor başkanına sadece "11 gün" hak mahrumiyeti vermiş olan oluşum.

    normal bir düzende bu sözleri söyleyen birisinin liglerden ömür boyu men edilmesi gerekir.(u: mesela yunanistan'da paok başkanı elinde silahla sahaya girip hakemi tehdit etti, ardından 3 yıl men yedi.) fakat burada rizespor başkanı, pfdk'nın ceza vermedeki en büyük kriteri olan "galatasaraylı olmak" kuralını karşılamadığı için sadece 11 günle yırtmış. mesela mustafa cengiz'i örnek vereyim. kendisi sadece "tff istifa" dedi diye 105 gün ceza yedi. çünkü adam kafadan "galatasaray başkanı" bir kere. cezalandırılmak için yeterli bir sebep(!)

    kaldı ki rize başkanının açıklamasına muhtemelen ceza gelmeyecekti ama pfdk üyeleri de herhalde "ya kör göze de bu kadar parmak sokmayalım, göstermelik bir ceza verelim geçelim" diye düşünmüşler.

    adaletsizlik öyle bir boyutta ki artık, ne yazsam ne söylesem nafileymiş gibi geliyor. ama neyse ki ilahi adalet var, iyi ki de var! inşallah pazar günü de tecelli edecek ve şampiyon olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın