• 458
    sevgili galatasaray sözlük yazarları;

    galatasaray sözlük, galatasaray futbolcularına kolayca hakaretamiz sözler kullanılabilecek bir yer değildir. daha 11 mayıs 2019 tarihinde, yani tam 5 gün önce bu konuda bir uyarı yapılmış (bkz: #2667274) ve bir çok yazar ceza almış hatta bazıları sözlükten ihraç edilmiş olmasına rağmen uyarılara kulak asılmadığını görüyoruz.

    galatasaray futbolcusunun saygınlığını zedeleyebilecek sözlerle ilgili cezalar kurallarımızda mevcuttur. entry'nin içeriğine göre 1-3-6 ay ve hatta ihraca kadar varan cezalar verilmektedir. dolayısıyla aptal, salak, zeka yoksunu, beyinsiz şeklindeki yakıştırmaların da kurallarımıza aykırı olduğunu hatırlatırız. ayrıca günlük hayatta hakaret sayılmadığı halde yazarın niyetine göre tahkir kastı içeren çöp ve benzeri ifadeler de yine ceza sebebidir. lütfen eleştirilerinizi medeni galatasaray taraftarına yakışır şekilde yapınız.

    futbolcu kötü oynayabilir. maç kaybettirebilir. aradığınız özellikleri taşımayabilir. penaltı kaçırabilir. disiplinsiz davranabilir. ama yazarlar galatasaray sözlük'te galatasaray futbolcusundan bahsedilirken saygılı olmak zorundadır.

    yarın sabahtan itibaren özellikle bazı futbolcuların başlıkları taranacaktır. lütfen bizden önce siz entrylerinizi gözden geçirin. çünkü bu tarama neticesinde bahsettiğimiz kurala aykırı entryler görürsek gerekli cezaları vereceğiz. 1 senenin kahrını hep birlikte çektik. şampiyon olabiliriz veya şampiyonluğu kaybedebiliriz. her iki durumda da birbirimizle paylaşmak isteyeceklerimiz olacak. sevinçlerimiz paylaştıkça çoğalır, üzüntülerimiz paylaştıkça azalır. lütfen hem kendinizi bizden mahrum bırakmayın. hem de siz galatasaray sözlük'ten mahrum kalmayın.

    sözlük yönetimi tarafından konu hakkında yapılmış ikinci uyarıdır. konuyu ciddiye alıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın