• 1142
    2000li yılların ortasından sonra algı teröristlerinin yuvalandığı sözlüktür. ilk önce gülenist militanlar tarafından fetullahçı terör örgütünün bir yuvası haline getirildi ve ergenekon, balyoz kumpaslarına destek amacıyla kamuoyunun algısını yönetmek amacıyla kullanıldı. 2014 yılından sonra ise; akp ve fetö savaşları izlenmeye başlandı sözlükte. günümüzde ise pelikancılar diye tabir edilen algı çetesinin operasyonlarını izlemekteyiz. en çok uğraş verdikleri konu ise ekrem imamoğlu.

    son olarak ise bjk taraftarlarınca galatasaray kollanıyormuş algısı yaratılmasına yer sağlanıyor sözlükte. hani ilk yarı galatasarayımız doğranırken bildiri yayınlayıp hakemlerde hata yapabilir dememişler gibi utanmadan hakemlerin galatasaray'ı kolladığını söylüyorlar.

    insan öncelikle fetö ve pelikancılarla aynı işi yapmaya utanır. bu 2 grupla yan yana gelmekten imtina eder ama nerede bu algı teröristlerinde o özen. neyse ki galatasaray gibi ülkenin en büyük camiasına atmaya çalıştıkları çamur ellerine yüzlerine bulaştı. neyse ki yarattıkları algı içlerinde patlayarak kendilerinin ağlak birer şerefsiz 3. olduğu gerçeğine dönüştü bu algı çalışmaları.

    bir galatasaray taraftarı olarak bu tip terörize çalışmalarda tek yürek olmalıyız. galatasaray temizliğin, saflığın türk futbolundaki tezahürüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın