• 34003
    "aylarca süren bir şampiyonluk yarışı, geldi bir haftaya düğümlendi. galatasaray mı, başakşehir mi? aslantepe’den kim galip çıkarsa şampiyon o olacak, bize de alkışlamak düşecek.
    peki kim kazanır?
    - bir kalede muslera, diğer kalede mert... ligin en iyileri... “1” numarada bir takım lehine avantaj yok. böyle kalecilerle iki takım da avantajlı...
    - galatasaray’da kenarlar çok etkili... sağda mariano-feghouli, solda nagatomo-onyekuru... bu konuda galatasaray’ın çok ciddi üstünlüğü var.
    -başakşehir’de edin visca... ligin en iyisi... robinho oynayacaksa solda oynamalı... ama vızır-vızır işleyen galatasaray kenar adamlarını kovalar mı?
    - galatasaray’a belhanda dönüyor. rize’de de gördük, eksikliği belli oluyor. başakşehir’de emre... oynarsa fark yaratır, oynamazsa orta alanda galatasaray sazı eline alır.
    - galatasaray göbeğinde iki dev adam... luyindama ve marcao... başakşehir hücumda yüksek toplarda bu ikiliyi nasıl geçecek? başakşehir, galatasaray’ın yüksek toplarında öne çıkan bu ikiliyi nasıl durduracak? hava toplarında üstünlük kayıtsız-şartsız galatasaray’da...
    - galatasaray, aslantepe’de kaybetmiyor. bir başka oynuyor ve bu maçların tecrübeli takımı... kupa finalinden yıpranarak çıkar mı? hiç sanmam.
    - başakşehir’in şansı şu olabilir: o maç, bu maç... çünkü kazanırsa şampiyon ve tarih yazacak.
    - aslantepe’den kim galip çıkarsa şampiyon o olacak, bize de alkışlamak düşecek.
    - şimdi yazmıyorum, galatasaray sekiz puan gerideyken yazıp söyledim. favori: galatasaray, plase: galatasaray, sürpriz: başakşehir"

    şansal büyüka

    bu adam çok derin. süper final fikrini çıkaran isimdi. yayıncı kuruluş içinde fikstürü düzenleyenlerden biri. futbolun baronlarından. ve dediği gibi sezon başından beri fatih hoca farkıyla galatasaray şampiyon olur diyordu. bu bile pazar günü için iyimser olmaya yeterli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın