• 14
    rakipbul'da dereağzında maçlar yapılabiliyordu 1 sene önce. bizim takımdan bir arkadaş galatasaray forması giydiğinde de oradaki görevliler aynı talepte bulunmuşlardı. neden bu kadar abarttıklarını sordum. alt tarafı bir forma çocuk kimseyi provoke etmiyordu sonuçta. öyle bir kuralları olduklarını belirtmişti. o zamanda saçma gelmişti açıkçası.1 saat maç yapıp dönecek birinin forması neden bu kadar battığını hala anlamıyorum. eminim ki florya'da böyle bir durum olsa kimse de bir şey demezdi provoke edici hareketleri olmadığı sürece.
    hadi yine anlıyorum bizim arkadaşa laf etmelerini ama küçücük çocuğun formasını ters çevirmekten nasıl bir haz aldıklarını anlamıyorum. hangi takımlı olursa olsun bu kadar hoşgörüsüz bir hale gelmek gerçekten korkunç hem de küçücük bir çocuğa karşı. sonra la fontaine'den masallar okurlar fair play ebedi dostluk falan.
    objektif bir şekilde söylüyorum. iyiyle kötüyü ayırt edebilme muhakemesine sahip bir insanın bence kimin iyi taraf kimin kötü taraf olduğunu ayırt edebilmesi gerekli bu rekabette
App Store'dan indirin Google Play'den alın