resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2027
    o topa herkes ayağını sokmaz. her futbolcu da para için oynamaz. emre akbaba eğer para için oynuyor olsaydı şu an fenerbahçe kadrosundaydı. senin gibi, benim gibi, buradaki bizler gibi bir taraftar. aynı zamanda da profesyonel, yani işini yapıyor. parasını elbette alacak. aynı sezonda iki talihsiz sakatlık geçirdi diye bu asla onun suçu değil, böyle düşünenlerin vicdanını da galatasaray'lılığını da sorgularım.

    fatih terim'in dün emre'ye sarıldığı bir fotoğraf vardı, oradaki yüz ifadesi. kimlerden neler çıkarmış benim hocam, 1 sene oturmuş emre akbaba'dan mı çıkartamayacak. ki o fotoğraf karesine bakan zaten emre'ye sözleşme feshi ya da indirimine fatih terim'in kati suretle izin vermeyeceğini anlayacaktır.

    benim tahminim 8-9 ay arası bir sürede dönecektir, bu tarz sakatlıklarda moral motivasyon da son derece önemlidir iyileşme süreci açısından. emre de buna sahip. galatasaray taraftarına yakılan 22. şampiyonluk nasip olur da kutlanırsa arena'da en büyük alkışlardan birini emre akbaba'ya vermeleri. bu bile iyileşme sürecini kısaltacak, daha iyi dönmesini sağlayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın