resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 1517
    bu fikret orman denilen şahıs seçim günü ne dedi hatırlayalım. “bülent yıldırım ve serkan çınar’ı kastederek böyle hakemlere bir daha görev verilmemesi gerektiğini, bunların türk futbolundan ayıklanması gerektiğini” söylemedi mi? evet aynen bunları söyledi. peki bu kurnaz tilki hazırlattığı korsan bildiride, “hiçbir takıma ayrıcalık tanınamaz, bir kulüp istedi diye hakemlere düdük astıralamaz, hakemler de insandır hata yapabilir” demedi mi? dedi.

    şimdi kendisine sesleniyorum; ey fiko, sen hiç allah’tan korkmaz kuldan utanmaz mısın? galatasaray başkanı’nın, hüseyin göçek ve halis özkahya düdüklerini assınlar demesi yasak, senin, üstelik takımınla hiç ilgisi olmayan rizespor-galatasaray maçındaki hakemler için ölüm fermanı vermen serbest. galatasaray başkanı’nın var kayıtları açıklansın, hata yapan hakemler cezasını çeksin demesi yasak, senin korsan bildiri yayınlaman serbest. galatasaray başkanı iitiraz edince 150 gün ceza, sen konuşunca ödül.

    hadi git ordan utanmaz arlanmaz adam.

    not: serkan çınar da, bülent yıldırım da umurumda değil. hata yapmışlarsa cezalarını çeksinler ama ali palabıyık, yardımcısına küfreden yaratık fırat aydınus, mete kalkavan, hüseyin göçek ve halis özkahya görevlerine devam ederken ümit öztürk’ün haftalardır maç alamaması tam anlamıyla allahsızlıktır. nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın