• 58
    takımımızın 2018-2019 sezonunda kalan 2 final maçından ilki.

    bu maç ile bizim sırtımızı sıvazlayıp aferin demeyecekler. tam tersine müzemize bir kupa ve az da olsa bir maddi ödül de verecekler. yani düşünüldüğü kadar küçümsenecek bir maç değil.

    oyuncularımızın sakatlanmasından ya da kırmızı kart görmesinden çekinmek yersiz. sakatlık idmanda da olabiliyor. kart konusu ise zaten sezon boyu bizim için sorundu. unutulmasın ligin en az faul yapıp en çok kart gören takımıyız. yani bir şekilde zaten hakemler bize kart gösteriyor.

    sahaya fatih hoca nasıl çıkar kimleri sürer bilemiyorum. ama benim bildiğim fatih hoca hiç bir kupayı küçümsemez. galatasaray tarihine bir başarı daha eklemek için ne gerekiyorsa yapar, takımını da buna göre hazırlar. zaten takımda şu an hava gayet olumlu. emre'nin talihsiz sakatlığı dışında en ufak bir negatif durumumuz yok. oyuncularımız kalan 2 final maçını 1 gün ara ile bile oynasa bu psikoloji içerisinde bu maçlardan sağ sağlim çıkaracaklardır.

    yarın akşam inşallah galatasarayımızın kupa kaldırışını, lig şampiyonluğunun bir nevi provasını izleriz.

    rakibin kim olduğu fark etmeksizin maçı ciddiye alarak ve son dakikaya kadar mücadele ettiğimiz bir maç olsun. konsantrasyon bu maçın da anahatarı.

    inandık biz sizlere

    #konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın